Firmowe imprezy integracyjne z wyżywieniem dla firm w górach Beskidach
ZAKWATEROWANIE Z POSIŁKAMI DO WYBORU Poniższe ceny nie dotyczą ofert specjalnych. | DLA DOROSŁYCH | |
---|---|---|
BB – śniadanie – bufet szwedzki | CENY USTALANE NA PODSTAWIE ILOŚCI OSÓB ORAZ WYBRANEGO MENU | |
HB – 2 posiłki dziennie ~ śniadanie – bufet szwedzki ~ obiadokolacja – serwowana na półmisku | CENY USTALANE NA PODSTAWIE ILOŚCI OSÓB ORAZ WYBRANEGO MENU |
- OŚRODEK NIE OFERUJE NOCLEGÓW BEZ WYŻYWIENIA
- POKOJE BEZ ŁAZIENEK PODLEGAJĄ ZNIŻCE 15 % ZA OSOBĘ (Tylko w przypadku obłożenia pokoi z łazienkami).
- Do ceny osobodnia należy doliczyć opłatę miejscową (klimatyczną) płatną gotówką w Ośrodku, w wysokości 2,20 zł / osobodzień – nie dotyczy pojedynczej doby, osób poniżej 18 r. ż. oraz grup szkolnych posiadających listę uczestników z pieczątką szkoły.
- OPŁATA ZA ZWIERZAKA – 10 ZŁ / DOBA
CENA ZAWIERA:
- Zakwaterowanie w pokojach 1-2-3-4 osobowych z łazienkami. Część pokoi z balkonami.
- Wspólny taras na piętrze.
- Do dyspozycji również Osobny Pawilon z 4 pokojami 4 osobowymi z łazienkami.
- Łącznie: 50-60 miejsc.
- Korzystanie z całej infrastruktury Ośrodka: basen odkryty z leżakami – czynny w sezonie letnim, sala dyskotekowa ze sprzętem grającym / ping-pong, sala kominkowa z 50″ TV (80 kanałów) i odtwarzaczem DVD, wiata grillowa, bezpłatny parking.
- Zakwaterowanie w pokojach 1-2-3-4 osobowych z łazienkami. Część pokoi z balkonami.
DODATKOWO:
Oferujemy grilla / biesiadę (min. 25 osób) – cena uzależniona od wybranego menu:
MENU DO WYBORU
ZUPY
- Rosół z makaronem
- Rosół z pierożkami mięsnymi ( kołdunami)
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
- Krem z pomidorów z serkiem parmezan
- Krem z zielonego groszku z ptysiami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Krem z pieczarek z grzankami i serkiem mocarella
- Flaki łomnickie
- Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem
- Krem z brokułów lub cukinii
- Krem z dyni z marchewką z pestkami słonecznika z nutą cynamonu i miodu.
DANIE MIĘSNE
- Roladki schabowe ze śliwką w sosie myśliwskim
- Roladki drobiowe z pieczarkami i serem żółtym w sosie pieczarkowym
- Roladki drobiowe z serem bree i szpinakiem w sosie śmietankowym
- Roladki wołowe – zrazy z ogórkiem kiszonym, cebulką i boczkiem
- Wołowina w sosie z zielonego pieprzu
- Żeberka w sosie pomarańczowym
- Pieczony baran
- Sznycel z indyka w sosie winogronowym z białym winem
- Schab tradycyjny w panierce
- Devolay
- Karczek w sosie grzybowym
- Udko z kaczki w sosie staropolskim ze śliwką i rodzynkami na czerwonym winie
- Udko z kurczaka po cygańsku.
RYBY
- Pstrąg po Łomnicku z masełkiem czosnkowym z natką pietruszki
- Miruna w sosie koperkowo-cytrynowym z nutą mięty
- Łosoś pieczony w folii z aromatycznymi ziołami
- Dorsz w sosie śliwkowym
DANIA BEZMIĘSNE
- Talerz pierogów mix. (z mięsem, kapustą i pieczarkami, ruskie)
- Pierogi Łomniczańskie
- Kotlety z jajka nadziewane serem i pieczarkami
- Camembert z ananasem w sosie żurawinowym
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Kluski francuskie
- Pieczone ziemniaki z masełkiem czosnkowym
- Ryż z domieszką curry
- Kasza z nutą ziela angielskiego
- Frytki
- Kuleczki ziemniaczane
JARZYNKI NA CIEPŁO
- Kapusta zasmażana z pieczarkami/grzybami
- Młoda kapusta z koperkiem (sezonowo)
- Marchewka z groszkiem duszona na maśle
- Marchewka glazurowana w syropie pomarańczowym
- Buraczki w wersji na zimno z sosem czosnkowo- jogurtowym
- Tradycyjne buraczki zasmażane na maśle
- Warzywa blanszowane z sosem czosnkowo- ziołowym
- Czerwona kapusta ze śliwkami duszona w czerwonym winie
SURÓWKI
- Marchewka z jabłuszkiem w sosie cytrynowo- mandarynkowym
- Kapusta pekińska w wiosennej szacie ( z sezonowymi warzywami )
- Por w sosie ogórkowo-czosnkowym
- Czerwona kapusta z dressingiem jabłkowym
- Biała kapusta z orzechami włoskimi w sosie jogurtowo-koperkowym
- Ogórki świeże w zalewie śmietankowej z posmakiem koperkowym na słodko
- Brokuły z serem feta i prażonymi migdałami
- Sałatka szopska z oryginalnym serem sirene
PRZYSTAWKI
- Brzoskwinia z serkiem mascarpone z kawiorem
- Suszone pomidory z serkiem pleśniowym w zalewie balsamicznej z zieloną pietruszką
- Galantyna z drobiu lub wieprzowiny
- Zimna płyta- wędliny tradycyjne, pasztety
- Deska serów- łomnickich
- Jajka faszerowane pieczarkami
- Jajka w sosie majonezowo-jogurtowym z groszkiem zielonym i koperkiem
- Jajka z farszem rybnym lub łososiem z listkiem Bazyli
- Tradycyjny, wiejski smalec
- Babeczki faszerowane sałatką jarzynową
- Pomidory faszerowane twarożkiem czosnkowo-ogórkowym, polane sosem śmietankowym
- Warzywa i owoce konserwowe lub kiszone
- Sałatki warzywne wieloskładnikowe do ustalenia ( jarzynowa, serowa, kurczakowa, buraczana, śledziowa, wiosenna, grecka, z szynką, z ananasem, z jajek, pieczarkowa, brokułowa, kalafiorowa )
- Śledzie w oleju lnianym ze śliwką, rodzynką i cebulką
- Śledzie w śmietanie pod jabłkowo-ogórkową pierzynką z porem
- Ryba po grecku.
POTRAWY Z GRILLA
- Karczek w ziołach
- Szaszłyk wieprzowy
- Biała kiełbasa z boczkiem
- Udko z kurczaka w czosnku i posypce paprykowej
- Ryba w folii z masłem ziołowo-czosnkowym
- Kaszanka, kiełbasa wiejska
BEZPŁATNY PARKING
NA TERENIE POSESJI
BASEN
ODKRYTY
CZYNNY W SEZONIE LETNIM
WIATA
GRILLOWA
PEŁNE WYPOSAŻENIE
SALA KOMINKOWA
WSPÓLNY RELAKS
PRZY KOMINKU
SALA DYSKOTEKOWA
PING-PONG
JADALNIA
Z BEMAREM
CZYNNA 06:00-22:00
KAWY I HERBATY DO WYBORU
ŚNIADANIA I KOLACJE
W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO
OBIADY ORAZ OBIADOKOLACJE
SERWOWANE NA PÓŁMISKACH
SMACZNA DOMOWA
KUCHNIA REGIONALNA
ŚWIEŻE I MARKOWE PRODUKTY.
UROZMAICONE MENU.
REGIONALNE SERY I WĘDLINY.
CIASTA DOMOWEJ ROBOTY!
SZLAKI TURYSTYCZNE
STACJE NARCIARSKIE
LICZNE SZLAKI TURYSTYCZNE:
M.IN. KICARZ, ŁABOWSKA HALA.
POBLISKIE STACJE NARCIARSKIE:
DWIE DOLINY NA WIERCHOMLI,
SUCHA DOLINA W PIWNICZNEJ,
RYTRO I JAWORZYNA W KRYNICY.
- Tel. kom. (+48) 602 551 688
- Tel. kom. (+48) 501 480 765
- E-mail: biuro@nadpotokiem.com.pl
- Facebook: NAD POTOKIEM

Ośrodek Wypoczynkowy
“Nad Potokiem”
Łomnica-Zdrój 370
33-351 Łomnica-Zdrój